Bericht versturen
aboutus

lopende band

Onze fabriek bezit veel het geautomatiseerde materiaal van de precisieproductie, standaard werkende lijnen in onze workshop, die niet alleen imporve onze het werkefficiency en onze dragende kwaliteit ervoor zorgt.

 

De installatievoorwaarden, de volledige automatische lijnen en het strikte beheer in het productieproces verzekeren alle lagers standaardproduct zijn.

 

Smeedstuk
 
GQZ gebruikt verscheidene belangrijk smeedstukmateriaal, met inbegrip van HBP 160 Hoge snelheids Hete Eerstgenoemde van Japan, AMP30-Hoge snelheid Vroeger van Zwitserland en 630T Automatische Smeedstukproductielijn met Inductie het Verwarmen van Duitsland.

 

Wuxi Guangqiang Bearing Trade Co.,Ltd fabriek productielijn 0Wuxi Guangqiang Bearing Trade Co.,Ltd fabriek productielijn 1

 

Het draaien
 
Is de de Rings Draaiende Productielijn van KDM 14 van Japan inbegrepen in het belangrijkste het draaien materiaal en de productielijn die door GQZ wordt gebruikt. Wordt de rings Draaiende Productielijn ontworpen voor Kleine Kogellagers.
 
Wuxi Guangqiang Bearing Trade Co.,Ltd fabriek productielijn 2Wuxi Guangqiang Bearing Trade Co.,Ltd fabriek productielijn 3
 
Thermische behandeling
 
Demp - de oven voor Rolling Elemententhermische behandeling met Beschermend Gas van van de de Haardthermische behandeling van Japan en van de Rol de Productielijnen met Stikstof Beschermend Gas van Oostenrijk is inbegrepen allebei in belangrijk Thermische behandelingsmateriaal dat door GQZ wordt gebruikt.

 

Wuxi Guangqiang Bearing Trade Co.,Ltd fabriek productielijn 4Wuxi Guangqiang Bearing Trade Co.,Ltd fabriek productielijn 5

 

Het malen
 
De belangrijkste Malende Machine en het Materiaal dat in GQZ-productielijn wordt gebruikt bevatten Automatische Rings Malende Productielijn voor Spitse Rollagers van Duitsland; Malende Machines voor Buitengewoon brede Lagers en Rings Malende Productielijnen voor Kogellagers van Italië.

 

Wuxi Guangqiang Bearing Trade Co.,Ltd fabriek productielijn 6Wuxi Guangqiang Bearing Trade Co.,Ltd fabriek productielijn 7

  • Wuxi Guangqiang Bearing Trade Co.,Ltd fabriek productielijn
  • Wuxi Guangqiang Bearing Trade Co.,Ltd fabriek productielijn
  • Wuxi Guangqiang Bearing Trade Co.,Ltd fabriek productielijn
  • Wuxi Guangqiang Bearing Trade Co.,Ltd fabriek productielijn

OEM / ODM

Wij hebben grote ervaring in het doen van OEM de dienst zoals FAG TIMKEN NSK etc. beroemd merk. Wat meer, wij is hebben meer dienst vermeld zoals gevolgd:

 

Onze Dienst:

 

1.Customer de dienst:
Om het even welke te verzenden vragen zullen reactie binnen 24 uren krijgen.

 

2. productietijd:
Steekproefproductietijden: over het algemeen 7 werkdagen.
Productieproductietijden: 15-20 werkdagen na het krijgen van uw storting.

 

3.Transit tijd:
Voor klein gewicht of Dringend, zullen de goederen door Uitdrukkelijke DHL/FedEX/UPS/TNT/EMS worden verzonden
Voor maximum productie, zullen de goederen door sea/by-de lucht worden verscheept.
Volgens de eisen van de cliënt.

 

4. de naverkoopdienst:
Vóór verzending, de producten zijn=zullen= strikt inspectie op ons fabrieksqc Processysteem. Enkel desgevallend, zijn er abnormaal. Tevreden ons in eerste keer, de behandelingsprocedure van de Klantenklacht zal contacteren in een keer laars zijn. De implementatie van de regeling zal uit binnen 48 uren zijn gekomen. Wij zullen met klant onderhandelen om een redelijke manier te vinden op te lossen en te compenseren.

 

Het volgende beeld verzendt door onze klant, die om OEM de dienst vraagt:

 

Wuxi Guangqiang Bearing Trade Co.,Ltd fabriek productielijn 0

 

Ons pakket voor deze klant:

 

Wuxi Guangqiang Bearing Trade Co.,Ltd fabriek productielijn 1

 

  • Wuxi Guangqiang Bearing Trade Co.,Ltd fabriek productielijn
  • Wuxi Guangqiang Bearing Trade Co.,Ltd fabriek productielijn
  • Wuxi Guangqiang Bearing Trade Co.,Ltd fabriek productielijn

R & D

 

 

Neem contact op met ons
Contactpersoon : Mr. Mike Zhang
Tel. : 0086-13382239277
Fax : 86-510-82615331
Resterend aantal tekens(20/3000)