Bericht versturen

2015 Aziatische internationale tentoonstelling van machtstransmissie en controletechnologie (PTC AZIË)

December 29, 2015

Laatste bedrijfsnieuws over 2015 Aziatische internationale tentoonstelling van machtstransmissie en controletechnologie (PTC AZIË)

PTC Shanghai is de volledige naam de internationale tentoonstelling van machtstransmissie en controletechnologie.

PTC CHINA tentoonstelling wordt gesponsord door de nationale mechanische de industriedienst, hydraulische pneumatische de verbindingsindustrievereniging van CHINA, de raad van CHINA voor de bevordering van internationale de industrietak van handelsmachines en ondernomen door Duits Hanover hield het internationale tentoonstellingsbedrijf, regelmatig om de twee jaar, enige groot van CHINA, professioneel, op hoog niveau en gebiedendste en invloedrijkste internationale tentoonstelling van machtstransmissie en controletechnologie.

 

verbeterend onze techniek, wij encourge onze afdelingschefs om meer tentoonstelling te bezoeken betreffende het dragen. Wat meer, zal wij was meer bedrijfscommunicatie met onze Chinese algemene agent zoals FAG van NTN KOYO INA TIMKEN ETC. hebben.

 

laatste bedrijfsnieuws over 2015 Aziatische internationale tentoonstelling van machtstransmissie en controletechnologie (PTC AZIË)  0

laatste bedrijfsnieuws over 2015 Aziatische internationale tentoonstelling van machtstransmissie en controletechnologie (PTC AZIË)  1

Neem contact op met ons
Contactpersoon : Mr. Mike Zhang
Tel. : 0086-13382239277
Fax : 86-510-82615331
Resterend aantal tekens(20/3000)