Bericht versturen

Hoe te om te controleren of het ingevoerde dragende vet mildewed is

April 21, 2023

Laatste bedrijfsnieuws over Hoe te om te controleren of het ingevoerde dragende vet mildewed is

Hoe te om te controleren of het ingevoerde dragende vet mildewed is
1. Zonlichtmethode
In het zonnig leven, gebruik een schroevedraaier om het vet te verwijderen, en vlieg dan aan 45 graden. Vergeleken met de zon, neem de druppeltjevoorwaarde waar. In de zon, kan men duidelijk zien dat er geen puin in het vet is, dat een effect kan opnieuw spelen. Wanneer er teveel puin is, moet het vet worden vervangen.
2. De methode van de druppeltjeindruk
Neem een stuk van schoon wit filtreerpapier. Er zijn een paar dalingen van olielekkage op het filtreerpapier. Na de olielekkage, als er zwart poeder op de oppervlakte is, heeft het een betekenis van weerstand wanneer het contacteren met handen erop wijzen, die dat er vele residu's in de olie zijn, heeft de olie geen poeder, is droog en schoon, en de afdruk is lichtgeel.
3. De observatie van het olieafvoerkanaal
Neem twee bekers, één hoogtepunt van vet voor inspectie en andere leeg op de lijst. Verwijder de beker die olie bevatten uit de lijst voor 30 tot 40 cm en hel het over om het vet toe te staan om in de lege kop te stromen en zijn vloeibaarheid waar te nemen. Het vet met de verhouding van de hoge prestatiesprijs lang, fijn, eenvormig en ononderbroken moeten zou zijn. Als de olie snel en langzaam wordt gelost, zegt men dat de olie beschimmeld is.
4. Hand het verdraaien
Schroef het vet tussen de duim en de ringvinger en maal onophoudelijk het. Het vet heeft goede hand voelen, goede bevochtigbaarheid, minder slijtagepuin en geen wrijving. Als u van mening bent dat er heel wat wrijving in het midden van uw vingers zoals zand is, betekent het dat er vele residu's in de olie zijn en kan niet worden opnieuw gebruikt. Vervangen door nieuw vet.

Neem contact op met ons
Contactpersoon : Mr. Mike Zhang
Tel. : 0086-13382239277
Fax : 86-510-82615331
Resterend aantal tekens(20/3000)