Maximaal 5 bestanden, elk formaat van 10M wordt ondersteund. OK
Wuxi Guangqiang Bearing Trade Co.,Ltd 86-510-82695331 gq@gqbearing.com

lineaire kogellager

het lineaire kogellager die gebruikt in lineaire motiesystemen dragen.

Vraag een offerte aan
kwaliteit lineaire kogellager Service
Thuis - De diensten - lineaire kogellager

lineaire kogellager

 • De Reeks van de flensdia

  kwaliteit lineaire kogellager Service

  GQZ-de flensdia wordt gebruikt wijd in lineaire motiesystemen. Wij bieden na de reeks van de flensdia: aanSDMF, SDMK, SDMH, SDEF, SDEK, LMF, LMSF, LMK, LMSK, LMH, LMSH, LMF-L, LMSF-L, LMK-L, LMSK-L, LMBF, LMBSF, LMBK, LMBSK

  Gratis offerte
 • De Reeks van de diaeenheid

  kwaliteit lineaire kogellager Service

  De diaeenheid kan op de huisvesting of op de plaat, afhankelijk van de toepassing worden opgezet. Het kan ook van de bodem of vanaf de bovenkant worden vastgebout. Het door buizen leiden kan aan de haven in om het even welke drie posities, volgens worden gepast hoe de eenheid wordt opgezet. De autoschakelaars kunnen worden geïnstalleerd. Wij leveren na diaeenheden: SMA-AJ, SMA, SMA-L, SMA-S, KBA, KBA-L, KBA-S, HET MKB, MKB-L, KBE, VERPAKKEN EN VERZENDEN, SHF

  Gratis offerte
 • Lineaire Bush-Reeks

  kwaliteit lineaire kogellager Service

  De lineaire ringen van GQZ verstrekken vlotte lineaire motie gebruikend de rollende motie van kogellagers. Om een bredere waaier van toepassingen te steunen, zijn de diverse grootte en configuraties beschikbaar. U kunt de lineaire ringen van GQZ op vervoersmateriaal, het materiaal van de voedselverwerking, halfgeleider productiemateriaal en andere systemen vinden die vlotte, nauwkeurige motie vereisen.

  Gratis offerte

Het lineaire kogellager die gebruikt in lineaire motiesystemen dragen. Het wordt wijd etc. gebruikt in glijdende delen van industriële machines zoals precisiewerktuigmachines, textielmachines, voedsel verpakkende machines, drukmachines.

Voorbeeldtentoonstelling

Onze diensten bestrijken alle industrieën en bereiken alle delen van de wereld. We kunnen allerlei soorten producten voor u maken volgens uw ontwerp.