Maximaal 5 bestanden, elk formaat van 10M wordt ondersteund. OK
Wuxi Guangqiang Bearing Trade Co.,Ltd 86-510-82695331 gq@gqbearing.com

ceramische kogellagers

De ceramische lagers zijn lagers die van ceramisch materiaal worden gemaakt.

Vraag een offerte aan
kwaliteit ceramische kogellagers Service
Thuis - De diensten - ceramische kogellagers

ceramische kogellagers

 • Hybride ceramisch lager

  kwaliteit ceramische kogellagers Service

  De hybride ceramische die lagers zijn de ringen van het lager van chroomstaal of roestvrij staal worden gemaakt, en de ballen van het lager van ceramische ballen worden gemaakt. Voordelen van hybride ceramische kogellagers: 1. De weerstand op hoge temperatuur, ceramische ballen heeft een kleine thermische uitbreidingscoëfficiënt. In milieu's op hoge temperatuur, zullen de lagerballen wegens temperatuur niet uitbreiden, die zeer de werkende temperatuur van het volledige lager verhoogt. De temperatuur van gewone lagers is ongeveer 160 graden, en de ceramische bal kan worden gebruikt. Bereik 220 graden of meer. 2. De snelheid is hoog, heeft de ceramische bal olievrije zelfsmerende eigenschappen, en de wrijvingcoëfficiënt van de ceramische bal is klein, zodat heeft het ceramische kogellager een hoge snelheid. Volgens statistieken, is dragen die de ceramische bal gebruiken meer dan 1,5 keer de snelheid van het algemene lager. 3. Met lange levensuur, kan de ceramische bal zonder enig vet worden toegevoegd, d.w.z., zelfs als het vet uitdroogt, het lager kan nog werken, om het voorkomen van voorbarige dragende die schade te vermijden door het verlies van vet in gewone lagers wordt veroorzaakt. Volgens onze test en Sommige klanten hebben gerapporteerd dat de levensduur van lagers na het gebruiken van ceramische ballen 2-3 keer dat van gewone lagers is.

  Gratis offerte
 • Volledig ceramisch lager

  kwaliteit ceramische kogellagers Service

  Het volledige ceramische dragen betekent dat de rollende elementen en de binnen en buitenringen van ceramische materialen worden gemaakt. Vergeleken met staallagers, zijn de volledige ceramische lagers meer bestand tegen corrosie, weerstand op hoge temperatuur, slijtage en hoge starheid. In de ruimtevaartindustrie, hebben de ceramische rollende lagers uiterst goede hoge snelheidsprestaties. In milieu's op hoge temperatuur, kunnen de volledige ceramische lagers betrouwbaar bij 800-1000°C werken; in corrosieve media, kunnen de volledige ceramische lagers hun unieke voordelen tonen. Diverse zuurvaste pompen, de vacuümpompen, en de centrifugaaldiepompen in de chemische de industrie zowel pompen als de turbomolecular systemen worden gebruikt hebben volledige ceramische lagers toegepast.

  Gratis offerte

De ceramische lagers hebben de kenmerken van weerstand op hoge temperatuur, koude weerstand, slijtageweerstand, corrosieweerstand, anti-magnetic en elektroisolatie, olievrije zelfsmerend, en hoge snelheid. Het kan in uiterst ruwe milieu's en speciale arbeidsvoorwaarden worden gebruikt. Het kan wijd op luchtvaart, ruimte, navigatie, aardolie, chemisch, automobiel, elektronisch materiaal, metallurgie, stroom, textiel, pompen, medische apparatuur, wetenschappelijk onderzoek, nationale defensie en militaire gebieden worden gebruikt. High-tech producten voor de toepassing van nieuwe materialen.
De ringen en de rollende elementen van ceramische lagers worden gemaakt van alle-ceramische materialen, met inbegrip van zirconiumdioxyde (ZrO2), siliciumnitride (Si3N4), en siliciumcarbide (sic). De pal wordt gemaakt van PTFE, nylon 66, polyetherimide, zirconiumdioxyde, siliciumnitride, roestvrij staal of speciaal luchtvaartaluminium, daardoor uitbreidt de toepassingswaaier van ceramische lagers.

voordeel
Eerst, omdat de keramiek bijna niet bang van corrosie is, zijn de ceramische rollende lagers geschikt voor verrichting onder ruw voorwaardenhoogtepunt van corrosieve media.
Ten tweede, omdat de dichtheid van de ceramische rollende bal lager is dan dat van staal, en het gewicht veel lichter is, kan het centrifugaaleffect van de buitenring tijdens omwenteling door 40% worden verminderd, en de levensduur wordt zeer uitgebreid.
Ten derde, is de keramiek minder beïnvloed door thermische uitbreiding en samentrekking dan staal, zodat wanneer het dragende hiaat constant is, kan het lager worden toegestaan om in een milieu te werken waar het temperatuurverschil meer drastisch verandert.
Ten vierde, aangezien de elastische modulus van ceramisch hoger is dan dat van staal, is het niet gemakkelijk te misvormen wanneer onderworpen aan kracht, zodat is het voordelig om de het werk snelheid te verhogen en hogere nauwkeurigheid te bereiken.

Voorbeeldtentoonstelling

Onze diensten bestrijken alle industrieën en bereiken alle delen van de wereld. We kunnen allerlei soorten producten voor u maken volgens uw ontwerp.